google-site-verification=TVvhgHviCcnl1VsYwyozbFgxTn7CqKuRKdfvkC77-3g v=spf1 include:mailgun.org ~all

Om Maskefabrikken

Mit navn er Helle, og jeg er helt tosset med garn! 

Mit hjem er fyldt med mine sjove og finurlige kreationer og en hel del kulørte lamper. Hele mit liv har været præget af at skabe og kreere. Da jeg ventede mit første barn i 2008 lærte jeg at hækle, og hæklenålen har stort set ikke forladt min hånd siden; det skulle da lige være for at strikke, sy eller brodere.

Jeg vil gerne kunne sige, at det var min overflod af kreativitet og en undertrykt iværksætterånd, der var grunden til at jeg forlod lærergerningen i 2018, men desværre var det flere omgange af stress, der satte en stopper for lærerlivet.

Heldigvis har universet det med at åbne for nye muligheder, hvis bare man er modtagelig for dem, så da jeg fik chancen for at komme i praktik i en garn-webshop, slog jeg til. Garn i lange baner! Ja tak! Det var her, jeg virkelig fik skruet op for drømmen om at leve af ”noget med garn.”

Spol frem til efteråret 2019, og så finder du mig med min helt egen butik og webshop fyldt til randen med garn. Jeg ELSKER det, og hvis du nogensinde er i omegnen af Galten, så kom endelig og besøg mig i butikken. Hvis du bor alt for lagt væk fra Østjylland, så finder du webshoppen på: www.maskefabrikken.dk

Du er mere end velkommen til også at følge med på Instagram, hvor jeg rundhåndet deler ud af alle mine kreative gerninger og hvad der foregår i butikken: www.instagram.com/maskefabrikken

Vi ses! 

Jeg håber du altid vil opleve...

  • Gode priser og super kvalitet
  • Fantastisk sød og serviceminded betjening
  • Hurtig levering
  • En webshop, hvor du kan mærke, at jeg er passioneret omkring det jeg gør og de varer jeg sælger

Jeg vil så gerne have glade og tilfredse kunder! 

Så rigtig hjertelig velkommen til - kig dig lidt omkring, og se om jeg har noget, du kan bruge.
Jeg vil glæde mig til at pakke og sende dine varer, og jeg lover, at jeg laver en lille happy-dans hver gang, der tikker en ordre ind lige præcis her hos mig :-)


Kontakt mig endelig, hvis du har nogle spøgsmål, eller ønsker til mit udvalg.
Du kan bruge mailen: info@maskefabrikken.dk eller brug kontaktboksen til venstre.
Maskefabrikken er også at finde på FacebookInstagram og Pinterest, du er mere end velkommen til at følge med.